Michael de Marco

Michael de Marco

BG.legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Michael is sinds 2018 werkzaam als advocaat bij BG.legal. Michael volgde zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg, waarna hij ruim twee jaar werkzaam was als jurist bij de grootste rechtsbijstandsverzekeraar van ons land. Daarna stapte hij over naar BG.legal en verhuisde van Dordrecht naar ‘s-Hertogenbosch. Michael is lid van het team BG.vastgoed en adviseert en procedeert binnen het vastgoedrecht en bestuursrecht over uiteenlopende kwesties. Hij legt zich binnen het team met name toe op het huurrecht en omgevingsrecht. Binnen het huurrecht staat Michael met regelmaat zowel huurders als verhuurders bij. Of het nu gaat om het opstellen van een huurovereenkomst of het beëindigen van een huurgeschil. Binnen het omgevingsrecht staat Michael zowel burgers, bedrijven als overheidsinstellingen bij en heeft hij ervaring in het voeren van bezwaar- en beroepsschriftprocedures. Michael staat bekend om zijn grote mate van betrokkenheid en zijn heldere, doortastende manier van communiceren. Hij is ervan overtuigd dat met het behandelen van een zaak, de kennis van partijen (en hun bedrijfsvoering) en de achtergrond vaak net zo belangrijk zijn om succes te behalen. Met zijn nieuwsgierige en open kijk op de zaak, weet hij dan ook op een overtuigende wijze de vertaalslag te maken naar de juridische inhoud.

Talen: Nederlands, EngelsMichael de Marco is advocaat bij BG.legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.