Rutger Boogers

Rutger Boogers

BG.legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Rutger Boogers is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2010 is hij werkzaam als advocaat bij BG.legal, gespecialiseerd op het gebied van vastgoed- en bestuursrecht. Hij is zowel privaatrechtelijk als bestuursrechtelijk breed onderlegd en zijn werkzaamheden liggen regelmatig op het grensvlak van privaat- en bestuursrecht. Rutger is sectorcoördinator van BG.energie.Rutger heeft veel ervaring met geschillen omtrent huur, bouw en appartementsrechten en in het bijzonder aansprakelijkheidsvraagstukken. Hij voert zowel een actieve advies- als procespraktijk. Tevens staat hij regelmatig overheden en ondernemers bij op het gebied van omgevingsrecht en schadevergoedingskwesties als gevolg van [on]rechtmatig overheidshandelen. Hierin heeft hij zowel op privaatrechtelijk als bestuursrechtelijk vlak veel ervaring.Rutger vindt het belangrijk om de juiste strategische keuzes te maken en zijn cliënten bij het bepalen van de strategie te betrekken. Dat voorkomt verrassingen in een later stadium.Daarnaast is Rutger vaste medewerker van het Tijdschrift voor Praktisch Bestuursrecht [SDU] en Juridisch up to Date, voor welke juridische vakbladen hij regelmatig artikelen publiceert. Ook is hij onder meer actief als lid van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente ’s-Hertogenbosch en is hij lid van de Vereniging van Vastgoedjuristen.

Talen: Nederlands, EngelsRutger Boogers is advocaat bij BG.legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 177 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 177 advocaten en meer dan 93 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.