Stan Elsendoorn

Stan Elsendoorn

BG.legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Stan Elsendoorn heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij in 2020 de masters IT-Recht en Nederlands Recht (richting Privaatrecht) heeft afgerond. Sinds 2021 is hij verbonden aan BG.legal. Op 22 februari 2022 is hij beëdigd als advocaat.

Stan is gespecialiseerd in het IT- en privacyrecht. Met zijn achtergrond als programmeur kijkt hij niet alleen naar de juridische theorie, maar zoekt hij mee naar een praktijkgerichte oplossing die past binnen uw bedrijfsprocessen. Daarbij probeert hij zijn cliënten zoveel mogelijk te betrekken; alleen samen kom je tot de beste resultaten.

In zijn werk is Stan creatief en doortastend. Complexe juridische vraagstukken probeert hij niet alleen te doorgronden, maar ook te vertalen naar duidelijke adviezen. Daarbij schroomt hij niet zijn eigen standpunten tegen het licht te houden, wat hem in staat stelt om een casus vanuit een andere context te bekijken.

Naast zijn ervaring binnen de advocatuur, heeft Stan tijdens zijn studie verschillende nevenactiviteiten verricht. Zo is hij werkzaam geweest als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongeren rechtswinkel Noord-Nederland (KJRW) en heeft hij als student-assistent voor de faculteit bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek gedaan naar de juridische aspecten van cloud toepassingen binnen de logistieke sector.Stan Elsendoorn is advocaat bij BG.legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 185 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 185 advocaten en meer dan 96 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.