Bissessur Legal Rotterdam

Bissessur Legal

Rotterdam

Over het kantoor

Bissessur Legal is een advocatenkantoor dat werkt voor ondernemers, bedrijven, investeerders en (vermogende) particulieren, in en buiten Nederland. Het kantoor werkt voor het groot-, midden- en kleinbedrijf en staat nationale en internationale cliënten in uiteenlopende sectoren bij.

Het kantoor specialiseert zich in rechtsgebieden die van belang zijn voor onze doelgroep: onderneming en insolventie, commerciële contracten, business rescue en financiering, en nalatenschappen. Wij doen dat met expertise, passie, snelheid en efficiëntie, in ons streven naar succes voor onze cliënten.

Ik heb meer dan 15 jaren juridische ervaring, onder meer bij grote internationale kantoren. Ik ben vertrouwd met de Anglo-Amerikaanse bedrijfscultuur en de intensieve eisen die gesteld worden aan een (inter)nationale praktijkvoering. Ik adviseer en procedeer voor cliënten binnen het groot-, midden- en kleinbedrijf.

Ik heb ervaring met advisering in zowel relatief eenvoudige als ook complexe zaken, waaronder grensoverschrijdende transacties, financiering voor ondernemingen en startups, en herstructurering in het kader van een reddingsoperatie of in het kader van post-acquisitie integratie.
Bissessur Legal is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.