mr. Rosan Kocken

mr. Rosan Kocken

Block Advocatuur

Haarlem

Over de advocaat

Rosan studeerde rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en aan McGill University (Montreal, Canada). Ze ging hierna werken als rechterlijke ambtenaar in opleiding (Raio) en deed zo waardevolle ervaring op bij zowel de rechtbank als het openbaar ministerie. Uit eigen ervaring weet zij hoe een rechter een dossier leest en hoe een rechterlijk oordeel tot stand komt. Ook is zij goed bekend met de ins en outs van justitie. Deze kennis vormt een waardevolle aanvulling voor een geslaagde verdediging.

Het advocatenvak leerde ze bij Korvinus Abeln Advocaten in Amsterdam en Advocatenkantoor Van Stratum in Den Haag. Na haar stage besloot zij zich zelfstandig te vestigen in Haarlem. Inmiddels heeft zij al jaren haar eigen kantoor, waar ze aan uiteenlopende cliënten rechtsbijstand verleent. Rosan heeft bij uitstek oog voor wat voor de individuele cliënt belangrijk is. “Soms is een lange procedure een doel an sich, maar het kan ook juist in het belang van een cliënt zijn het contact met justitie zo snel mogelijk achter de rug te hebben”.

Cliënten beschrijven Rosan als een betrokken, meedenkende advocaat. Zij is toegankelijk en praktisch. Rosan is ook buiten kantooruren te bereiken, wat veel cliënten erg waarderen.

Talen: Nederlands, Engels.mr. Rosan Kocken is advocaat bij Block Advocatuur in Haarlem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 311 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 311 advocaten en meer dan 126 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.