mr. A.C. Hansen (Arthur)

mr. A.C. Hansen (Arthur)

Bolder Advocaten

Rotterdam

Over de advocaat

Expertise:
• Ondernemingsrecht
• Arbeidsrecht
• Vastgoed en huur
• Litigation / procesrecht / beslag- en executierecht

Arthur is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en sinds 1998 is hij advocaat. In 2006 heeft hij Avinci Advocaten opgericht, dat begin 2023 is samengegaan met Bolder Advocaten, alwaar Arthur partner is.

Arthur is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met ruime ervaring in het bijstaan van de ondernemer en zijn of haar onderneming. Bij het starten van nieuwe initiatieven en samenwerkingen, het opstellen en beoordelen van contracten, bij een fusie of overname, maar ook bij het begeleiden van bedrijven in slecht weer, met een reorganisatie of sanering, of een doorstart na faillissement. Ook geschillen in de ondernemingsrechtelijke sfeer, geschillen tussen bedrijven of tussen bestuur en aandeelhouders, maar ook in kwesties van bestuurdersaansprakelijkheid of een complexe incassozaak.

Verder houdt hij zich bezig met het arbeidsrecht in brede zin, de diverse arbeidsverhoudingen van bestuurders en werknemers, reorganisatie en ontslagrecht.

Talen: Nederlands, Duits en Engelsmr. A.C. Hansen (Arthur) is advocaat bij Bolder Advocaten in Rotterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.