Boudewijn Advocatuur Uden

Boudewijn Advocatuur

Uden

Over het kantoor

Boudewijn Advocatuur is een modern advocatenkantoor in Uden. Mr. Boudewijn van Orsouw is oprichter van het kantoor. Hij is woonachtig in Wijchen en geboren en getogen in Uden.

Boudewijn Advocatuur staat u op informele wijze bij, of u nu ondernemer of particulier bent. Belangrijke kernwaarden voor Boudewijn Advocatuur zijn: bereikbaarheid, laagdrempeligheid, begrijpbare taal, efficiency en snelheid.

U ontvangt gedegen juridisch advies en indien u wordt betrokken in een juridische procedure of deze wilt starten, wordt u daarin goed bijgestaan en begeleid. Luisteren naar datgene dat u wilt bereiken en rekening houdend met uw persoonlijke of organisatorische situatie is belangrijk. Evenals een tevreden cliënt en betaalbare advocaatkosten. En uiteindelijk vanzelfsprekend het behalen van de door u gewenste resultaten.

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare advocaat in de regio Uden/Wijchen/Nijmegen? Bel gerust of stuur een e-mail en er wordt met u een kosteloos eerste kennismakingsgesprek ingepland.

Het kennismakingsgesprek dient ervoor om wederzijds kennis te maken en in onderling overleg na te gaan wat Boudewijn Advocatuur kan betekenen voor u.

Boudewijn Advocatuur ziet met belangstelling uit naar uw reactie en is benieuwd hoe u geholpen kunt worden!
Boudewijn Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 173 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 173 advocaten en meer dan 58 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.