Boudewijn van Orsouw

Boudewijn van Orsouw

Boudewijn Advocatuur

Uden

Over de advocaat

Na zijn afstuderen in 1992 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Boudewijn van Orsouw ruim 15 jaar gewerkt als bedrijfsjurist voor diverse organisaties uit het bedrijfsleven, de financiële dienstverlening en de overheid. Hij weet dus goed wat er speelt binnen dergelijke organisaties. In 2010 heeft hij de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Binnen de advocatuur voelt Boudewijn zich prima thuis. Hij kan zich volledig richten op toepassing van het recht en het bijstaan van zijn cliënten. Het geeft hem voldoening als een cliënt na afronding van de werkzaamheden tevreden is over het proces of het bereikte resultaat.

Veel cliënten willen goed (en snel) advies zodat ze verder kunnen met hun activiteiten of willen gedegen worden bijgestaan in voor hen vervelende situaties. Boudewijn zet zich hier graag voor in.

Boudewijn staat zowel ondernemers als particulieren bij. Door zijn brede ervaring kan hij gemakkelijk schakelen en is in staat de belangen van elk type cliënt goed te kunnen behartigen. Hij vindt belangrijk dat er een goede (vertrouwens)relatie is met zijn cliënt en dat zijn cliënt het gevoel heeft dat hij zijn zaak volledig kan overlaten aan hem.

Boudewijn beoefent in zijn vrije tijd diverse sporten, waaronder fitness en schietsport. Tevens is hij lid van de dopingkamer van het Instituut voor Sportrechtspraak. Dit is een onafhankelijke stichting die voor diverse sportorganisaties in Nederland het tucht- en beroepsrecht verzorgt.Boudewijn van Orsouw is advocaat bij Boudewijn Advocatuur in Uden.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 166 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 166 advocaten en meer dan 57 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.