mr. Jannet Terpstra

mr. Jannet Terpstra

Bout Advocaten

Groningen

Over de advocaat

Jannet Terpstra heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie heeft ze een half jaar in Salamanca in Spanje gewoond en daar kennis gemaakt met het Spaanse arbeids- en personen en familierecht. Ze is in 2005 als advocaat beëdigd en sinds 2007 aan het kantoor van BoutOveres Advocaten verbonden.

Jannet houdt zich bezig met het recht dat geldt binnen het onderwijs en de zorg waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht binnen deze branches en tevens in het algemene onderwijsrecht.

Daarnaast neemt Jannet deel aan het Bopz piket en verzorgt ze gastcolleges aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij is lid van de landelijke en de regionale vereniging van arbeidsrecht advocaten (VAAN en VNAA), van de vereniging voor onderwijsadvocaten en juristen (NVOR) en van de vereniging voor gezondheidsrecht (VGR).

Tenslotte is Jannet lid van de Raad van Toezicht van een vereniging die verschillende scholen in het voortgezet onderwijs in en rond Groningen onder haar hoede heeft.mr. Jannet Terpstra is advocaat bij Bout Advocaten in Groningen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.