mr. Brigitte Roodveldt

mr. Brigitte Roodveldt

BRK Advocaten

Zaandam

Over de advocaat

Brigitte Roodveldt is met haar jarenlange ervaring geen onbekende in strafrechtelijk Nederland.

Na een opleiding binnen de rechterlijke macht koos zij uiteindelijk in 1996 voor de advocatuur en heeft zij onder meer gewerkt bij Cleerdin & Hamer en Spong advocaten. Brigitte heeft een commune strafpraktijk, maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op voornamelijk zedenzaken en levensdelicten.

Daarnaast is zij goed bekend met zaken waar het mensen betreft met een psychiatrisch ziektebeeld, zowel in het strafrecht als op het gebied van gedwongen opnames. Hieronder vallen tevens zaken waarin TBS wordt opgelegd.

Het bijstaan van minderjarigen vormt een apart rechtsgebied binnen het strafrecht. Brigitte heeft de vereiste opleiding hiertoe gedaan en zij begeleidt minderjarigen wanneer zij worden verdacht van het plegen van een strafbaar feit.

Brigitte kenmerkt zich door haar uitstekende dossierkennis, haar gedrevenheid en haar vermogen om zich in korte tijd een dossier eigen te maken en samen met de client een verdedigingsstrategie op te zetten. Vooral in haar pleidooien weet zij vaak het verschil te maken.



mr. Brigitte Roodveldt is advocaat bij BRK Advocaten in Zaandam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 336 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 336 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.