mr. Bruno Ficq

mr. Bruno Ficq

BRK Advocaten

Zaandam

Over de advocaat

Bruno Ficq houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken. Bruno kwam er tijdens zijn studie al vroeg achter dat hij strafrechtadvocaat wilde worden. Hij heeft twee masters aan de Universiteit van Amsterdam behaald. De master strafrecht en de master international and transnational criminal law. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het Openbaar Ministerie om te kijken hoe het er aan de andere kant aan toe gaat.

Verkeerde keuzes en het maken van fouten horen helaas bij het leven. Soms resulteren deze keuzes of misstappen in een verdenking van een strafbaar feit. Het is hierbij erg belangrijk om je te realiseren dat iedere cliënt zijn eigen levensverhaal heeft en dat daden niet altijd zo zwart-wit zijn als dat ze voor de buitenwereld lijken. Bruno heeft er – met dat in het achterhoofd – heel bewust voor gekozen om verdachten bij te staan. Bij het Openbaar Ministerie en de politie zijn duizenden mensen werkzaam en werken er meerdere personen aan een strafzaak. De verdachte heeft alleen maar zijn advocaat op wie hij kan bouwen. Daarom is het des te belangrijker dat de verdachte goede, persoonlijke en betrokken rechtshulp krijgt. Cliënten zijn hiervoor bij Bruno aan het juiste adres.

Cliënten worden van begin tot eind goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in hun strafzaak. Eerlijkheid staat bij Bruno hoog in het vaandel en hij zegt cliënten altijd waar het op staat. Samen zal besproken worden wat de beste verdedigingsstrategie is en de zaak wordt altijd in samenspraak gedaan tot het beste resultaat is bereikt.mr. Bruno Ficq is advocaat bij BRK Advocaten in Zaandam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 292 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 292 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.