mr. Chiem Peters

mr. Chiem Peters

BRK Advocaten

Zaandam

Over de advocaat

Chiem Peters is een gedreven advocaat die zich uitstekend kan inleven in de belangen van zijn cliënt. Zijn verdediging kenmerkt zich door gedegen juridische kennis en dossierstudie met aandacht voor de specifieke persoon van de cliënt. Hij richt zich voornamelijk op commune strafzaken (veelal rondom geweld, drugs en diefstal) met een voorkeur voor zedendelicten (zoals verkrachting, aanranding en ontucht) en uitingsdelicten (waarbij vrijheid van meningsuiting een grote rol speelt).

Chiem studeerde rechtsgeleerdheid (de honoursopleiding Utrecht Law College) aan de Universiteit Utrecht en volgde aan diezelfde universiteit de master strafrecht met een specialisatie in het Europees en internationaal strafrecht. Tijdens zijn studie liep hij stage bij Spong Advocaten en werkte hij bij het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen. Hij droeg daar – onder meer – bij aan onderzoek op het gebied van voorlopige hechtenis, zedenwetgeving en euthanasie/hulp bij zelfdoding. Verder werkte hij meerdere jaren als griffier op de sectie strafrecht van de rechtbank, dankzij die ervaring is hij goed in staat te de kern van de zaak tijdens de verdediging te analyseren.

Hij is goed mobiel bereikbaar, ook buiten kantooruren.mr. Chiem Peters is advocaat bij BRK Advocaten in Zaandam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.