mr. Mark-Jan Bouwman

mr. Mark-Jan Bouwman

BRK Advocaten

Zaandam

Over de advocaat

Mark-Jan Bouwman studeerde strafrecht en burgerlijk recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij heeft de specialisatieopleiding jeugdrecht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.Hij staat sinds 1999 vanuit de Zaanstreek in het gehele land als strafrechtadvocaat verdachten bij in grote en kleinere strafzaken.

Mark-Jan heeft een voorkeur voor klassieke strafzaken op het gebied van zeden, drugs, diefstal en geweld (straatroof, overvallen, levensdelicten). Ook heeft hij veel kennis van en ervaring in zaken waarin al dan niet opleggen van een ISD maatregel speelt.

Hij heeft zich hiernaast gespecialiseerd in het verlenen van bijstand aan minderjarige verdachten. Mark-Jan doet veel strafzaken waarin sprake is van het mogelijk opleggen van de PIJ maatregel (Jeugd TBS) en strafzaken tegen meerderjarige verdachten waarin sprake is van het mogelijk toepassen van het minderjarigenstrafrecht.

Hij heeft de specialisatieopleiding jeugdrecht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Mark-Jan is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (www.vnja.nl) en van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (www.jraa.nl).

Zijn aanpak is direct, helder en duidelijk en hij komt meteen tot de kern van de zaak. Hij zal nooit verwachtingen wekken die hij niet kan waarmaken. Cliënten waarderen hem daar zeer om. Hij is uitstekend bereikbaar, werkt niet van 9 tot 5, maar ook in de avonduren en in de weekends, omdat de politie zich ook niet alleen aan kantoortijden houdt. Zijn mobiele telefoon staat altijd aan.mr. Mark-Jan Bouwman is advocaat bij BRK Advocaten in Zaandam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.