Brusse & Masselink Advocaten Almelo

Brusse & Masselink Advocaten

Almelo

Over het kantoor

Deze advocaten, juristen en mediator helpen jou met al jouw juridische vraagstukken. Met recht een full service kantoor met drie vestigingen in Twente. Zij zijn te vinden in Almelo, Tubbergen en in Oldenzaal.
Het kantoor is Twents. Ondernemend. Persoonlijk. (TOP!)

TWENTS: nuchter, no-nonsense en laagdrempelig. Weten waar je aan toe bent, dat vinden zij belangrijk. Daarom zijn ze direct en duidelijk in hun communicatie. Bij hen dus geen moeilijke juridische teksten maar duidelijke taal. En als je dat wenst kan dat ook in het Twents.
ONDERNEMEND: zij verdiepen zich in jouw bedrijf en branche waardoor ze precies weten waarover zij het hebben. Zij zijn zelf ondernemers en denken met je mee. Jouw succes is hun succes. Zij pakken problemen aan, handelen snel en laten je zien wat de (juridische) kansen en bedreigingen zijn voor jouw bedrijf. Daar gaan en staan zij voor!
PERSOONLIJK: bij hen geen standaard jasje dasje waardoor je een afstand voelt. Ze beginnen met een lekkere kop koffie, want mensen doen zaken met mensen. Persoonlijk contact waardoor je je begrepen voelt. Dát vinden zij belangrijk.

Procederen is hun vak, maar zij geven de voorkeur aan oplossingen buiten de Rechtbank om. Dat scheelt tijd, kosten en energie. Mocht een procedure echter onvermijdelijk zijn, dan ben je bij dit succesvolle kantoor zeker aan het juiste adres!


Brusse & Masselink Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.