mr. L.E. (Ilse) de Wolf

mr. L.E. (Ilse) de Wolf

BVD advocaten

Veenendaal

Over de advocaat

Ilse de Wolf is familie- en erfrechtadvocaat. Ze begeleidt mensen bij de juridische afwikkeling van een echtscheiding, een erfenis of andere familierechtelijke kwesties.

In zulke omstandigheden komt er vaak veel op mensen af. Naast de juridische vragen spelen de familieomstandigheden en -verhoudingen vaak een grote rol.

Ilse ziet het als uitdaging om op juridisch vlak de (soms lastige) zaken zo praktisch mogelijk te regelen. Ze zoekt naar concrete oplossingen en gaat doortastend te werk. Ilse vindt het belangrijk dat voor haar cliënten duidelijk en begrijpelijk is wat hun rechten en plichten zijn.

Echtscheiding
Als familierechtadvocaat kan ze u van dienst zijn bij het regelen van uw echtscheiding. Enerzijds als mediator, in gezamenlijk overleg met uw (ex-)partner; anderzijds ook als advocaat wanneer gezamenlijk overleg niet mogelijk of wenselijk is. Ze heeft oog voor de achterliggende problematiek die kan spelen en weegt het belang van de kinderen sterk mee.

Erfrecht
Als erfrechtadvocaat adviseert ze u bij geschillen en kwesties rondom erfenissen. Denk bijvoorbeeld aan een discussie over de uitleg van een testament, de legitieme portie, wilsrechten of de waarde van goederen die in de nalatenschap vallen.

Talen: Nederlands, Engelsmr. L.E. (Ilse) de Wolf is advocaat bij BVD advocaten in Veenendaal en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 136 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 136 advocaten en meer dan 65 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.