mr. N.P. (Natasja) Barské-Gelling

mr. N.P. (Natasja) Barské-Gelling

BVD advocaten

Veenendaal

Over de advocaat

Natasja Barské-Gelling is familierechtadvocaat en mediator. Ze begeleidt echtparen of (ex-)partners bij de juridische afwikkeling van hun echtscheiding en heeft inmiddels bijna twintig jaar ervaring.

Als familierechtadvocaat of in haar rol als mediator geeft het haar energie om structuur en helderheid in de echtscheidingsprocedure te geven. Juist als je niet goed weet waar je moet beginnen, wat je wel of wat je juist niet moet doen, biedt de werkwijze van Natasja houvast.

Ze zoekt graag de juridische details tot op de bodem uit, vasthoudend en met gevoel voor menselijke verhoudingen. Haar streven is altijd de zaken zodanig te regelen dat één en ander ook ten goede komt van de kinderen.

Mediation
In veel gevallen treedt Natasja op als mediator. Samen met jullie gaat ze in gesprek om de echtscheiding te regelen en de gevolgen te bespreken. Onder haar leiding maken jullie dan samen afspraken.

Advocaat
Natasja is als advocaat beschikbaar om uw echtscheiding te regelen. Als gezamenlijk overleg met uw (ex-)partner niet mogelijk of wenselijk is, voert ze namens u het overleg met uw ex-partner of diens advocaat.

Talen: Nederlands, Engelsmr. N.P. (Natasja) Barské-Gelling is advocaat bij BVD advocaten in Veenendaal en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 292 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 292 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.