BVD letselschadeadvocaten Hardinxveld-Giessendam

BVD letselschadeadvocaten

Hardinxveld-Giessendam

Over het kantoor

Na een ongeval is het meteen spitsuur in uw leven. Hoe nu verder? Wij zijn BVD letselschadeadvocaten, al dertig jaar thuis in de wereld van schade en claims. Met een team van gespecialiseerde letselschadeadvocaten en –juristen.

Wij helpen u vooruit te kijken. Zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Een letselschadeadvocaat van BVD advocaten zorgt voor orde en overzicht. Een advocaat van ons kantoor is een stevige partij in het geschil met de verzekeraar die uw schade moet vergoeden. Wij helpen u vooruit te kijken. Zodat u zich volledig kunt richten op uw nieuwe start. Dat kenmerkt ons. Niet teveel met de achteruitkijkspiegel bezig zijn. Met een nuchtere houding en realistische adviezen, bijvoorbeeld over schadeclaims, staan wij u bij in de zoektocht naar een opnieuw betekenisvol leven. Vooruit na letselschade. Omdat het leven altijd verdergaat. Ook als het letsel blijvende gevolgen heeft. BVD letselschadeadvocaten werkt door het hele land, vanuit vier regionale vestigingen. Recht doen is ons uitgangspunt.

Alle vestigingen

BVD letselschadeadvocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.