mr. K. Steenbergen- van Straten

mr. K. Steenbergen- van Straten

BvR Advocatuur

Heesch

Over de advocaat

mr. K. (Kim) Steenbergen- van Straten is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en begonnen als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor. Kim heeft bij dit kantoor veel ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Zij heeft altijd de ambitie gehad om voor zichzelf te beginnen en toen de kans zich voordeed heeft ze deze met beide handen aangegrepen.
Kim staat in haar juridische praktijk voornamelijk particulieren bij. Hierbij combineert ze haar resultaatgerichte aanpak met het denken in kansen en mogelijkheden. Haar uitgangspunt is om ieder juridisch geschil op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Mocht dit niet mogelijk blijken, dan is de gang naar de rechter natuurlijk snel gemaakt.

De werkwijze van Kim wordt door anderen omschreven als vastberaden en betrokken, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de impact van een juridisch geschil op haar cliënten.

Bij elke zaak is het doel om het geschil naar volle tevredenheid van de cliënten af te wikkelen met behulp van al haar juridische kennis, ervaring en deskundigheid.

Kim is actief lid van de adviescommissie PW (Participatiewet) van Baanbrekers (samenwerking tussen de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk).mr. K. Steenbergen- van Straten is advocaat bij BvR Advocatuur in Heesch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.