Dhr. I.J.G. [Isaac] van Raab van Canstein

Dhr. I.J.G. [Isaac] van Raab van Canstein

Canstein Advocatuur

Amsterdam

Over de advocaat

Dhr. Isaac van Raab van Canstein [1985] is sinds 2013 werkzaam als strafrechtadvocaat. Hij behandelt elke zaak met passie en bevlogenheid en streeft elke keer weer naar het beste resultaat in uw zaak. Hierbij zal hij trachten alle mogelijkheden die er in uw zaak zijn te benutten. Daarnaast levert Isaac van Canstein graag maatwerk. Elke zaak vraagt immers weer om een andere aanpak.

Tot slot vindt Isaac van Canstein een warme en persoonsgerichte benadering naar de cliënt toe erg belangrijk.

Isaac van Canstein is afgestudeerd in zowel het strafrecht als het ondernemingsrecht [specialisatie belastingrecht voor ondernemingen]. Hierdoor heeft hij ook een bijzondere affiniteit met het financieel en economisch strafrecht.

Verder heeft hij ervaring met de behandeling van strafzaken op onder meer het gebied van de Opiumwet, witwassen, [zware] gewelddelicten, zedendelicten, mensenhandel en alle overige vormen van criminaliteit [bijvoorbeeld oplichting, diefstal, mishandeling, heling etc.].

Mr. van Canstein is tevens gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht. Strafzaken van minderjarigen vragen om een speciale aanpak en de heer van Canstein behandelt deze zaken met veel toewijding.

De heer van Canstein spit een dossier daarnaast graag goed door en maakt er een sport van de zwakke schakels in een bewijsconstructie op te sporen. Een bewijsverweer in dit kader zal hij zeker niet laten liggen. Een andere zaak vraagt echter weer om een verweer volledig toegespitst op de strafmaat. Zo streeft Isaac van Canstein dus elke keer naar maatwerk.

Naast zaken op het gebied van strafrecht behandelt hij zaken op het gebied van onder meer het bestuursrecht [bijvoorbeeld inzake afwijzing van uw VOG-verklaring].

 

criminallaw_cansteinadvocatuur criminallaw_cansteinadvocatuurDhr. I.J.G. [Isaac] van Raab van Canstein is advocaat bij Canstein Advocatuur in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 289 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 289 advocaten en meer dan 125 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.