Chedie Advocatuur Rotterdam

Chedie Advocatuur

Rotterdam

Over het kantoor

Chedie Advocatuur is een advocatenkantoor in hartje Rotterdam, op steenworp afstand van de iconische Markthal. Het kantoor is gehuisvest in het kantoorgebouw Willemswerf aan de Boompjes 40. Het belang van de cliënt staat bij Chedie Advocatuur altijd voorop. De nadruk van het kantoor ligt op het gebied van het straf- en arbeidsrecht maar dit betekent zeker niet dat andere zaken worden achtergesteld. Ook voor zaken in het brede civiele recht en het bestuursrecht kunt u door Chedie Advocatuur worden bijgestaan. Daarnaast heeft het kantoor een breed netwerk. Voor al uw zaken kunt u dus terecht bij Chedie Advocatuur. Een duidelijke en heldere manier van communiceren staat hoog in het vaandel. Chedie Advocatuur werkt open en transparant. Of u nu een particuliere cliënt bent of een ondernemer, u weet altijd waar u aan toe bent – ook als u procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering.
Chedie Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.