mr. Astrid van Vulpen

mr. Astrid van Vulpen

Cleerdin & Hamer Advocaten

Almere

Over de advocaat

Astrid van Vulpen is sinds werkzaam als strafrechtadvocaat op onze vestiging in Almere.

U kunt bij haar terecht voor allerlei soorten strafzaken, groot of klein. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, geweldsmisdrijven als mishandeling, openlijke geweldpleging, moord of doodslag. Astrid verleent ook bijstand bij drugsgerelateerde feiten en zedenzaken als ontucht en verkrachting. Ze staat niet alleen verdachten bij, maar is ook gespecialiseerd in verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers en nabestaanden van ernstige misdrijven. Astrid behandelt ook medische tuchtzaken en staat in dat kader zorgverleners bij waarover wordt geklaagd en die zich moeten verantwoorden bij een Regionaal Tuchtcollege of het Centraal Tuchtcollege.

Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en daadkracht. Samen met haar cliënten gaat zij op zoek naar de juiste aanpak voor een zaak. De belangen van de cliënt staan daarbij altijd voorop.mr. Astrid van Vulpen is advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.