mr. Chana Grijsen

mr. Chana Grijsen

Cleerdin & Hamer Advocaten

Almere

Over de advocaat

Chana Grijsen is advocaat sinds 2013. Zij is Local Partner van onze vestiging in Almere.

U kunt bij haar terecht voor strafzaken in alle soorten en maten (o.a. gewelds-, vermogens- en Opiumwetdelicten). Chana heeft zich op verschillende gebieden binnen het strafrecht nog verder gespecialiseerd. Zo staat ze minderjarigen bij die met het jeugdstrafrecht te maken krijgen. Ook behandelt Chana veel zaken op het gebied van computercriminaliteit (cybercrime); een relatief nieuw terrein dat volop in beweging is. Chana is verder specialist in strafrechtelijke cassatiezaken en is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS).

Haar vindingrijkheid, bevlogenheid en oog voor detail typeren Chana als advocaat. Laagdrempelig en open contact met cliënten vormen de basis waaruit zij werkt. Waar nodig en mogelijk besteedt Chana extra zorg aan persoonlijke begeleiding voorafgaand aan de behandeling van uw strafzaak. Dat heeft tot gevolg dat cliënten steviger in hun schoenen staan en met (zelf)vertrouwen hun verhaal kunnen doen aan de politie, het Openbaar Ministerie of de rechter.mr. Chana Grijsen is advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 312 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 312 advocaten en meer dan 145 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.