mr. Jiska Veenstra

mr. Jiska Veenstra

Cleerdin & Hamer Advocaten

Almere

Over de advocaat

Jiska Veenstra is advocaat sinds 2015. Zij houdt zich bezig met allerlei soorten strafzaken. Denk dan aan: diefstal, geweldsmisdrijven als mishandeling, openlijke geweldpleging, moord of doodslag, maar ook druggerelateerde feiten, zedenzaken als ontucht en verkrachting, en overtredingen van de Wegenverkeerswet, waaronder rijden onder invloed. Jiska heeft veel ervaring met het indienen van klaagschriften tegen de invorderingen van een rijbewijs.

Jiska staat uitsluitend verdachten bij. Bent u uitgenodigd voor verhoor, aangehouden op het politiebureau, zit u vast in een Huis van Bewaring of Penitentiaire inrichting? In elke fase van het strafproces kan Jiska u bijstaan en adviseren. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor minderjarigen en jongvolwassenen (adolescenten). Zij is een ervaren jeugdrechtadvocaat en strijdt voor de belangen van jeugdigen als zij in aanraking komen met politie en justitie.

Collega’s en cliënten omschrijven Jiska als betrokken en doortastend. Met een actieve verdediging en oog voor detail zet zij zich in om in elke zaak een juridisch zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Jiska spreekt – naast Nederlands en Engels – ook Spaans.mr. Jiska Veenstra is advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.