mr. Sigriet Jongstra

mr. Sigriet Jongstra

Cleerdin & Hamer Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Sigriet studeerde in 1994 af aan de Rijksuniversiteit Groningen, in de richtingen Privaatrecht en Strafrecht. Vervolgens is ze gestart bij een grote verzekeraar op de letselschade-afdeling. Hierdoor heeft zij de zogenaamde “WA-kant” goed leren kennen. In 2000 stapte ze over naar de slachtofferkant. Ze werkte geruime tijd bij een rechtsbijstandverzekeraar, vervolgens vanaf 2009 bij middelgroot advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. In september 2018 trad Sigriet in dienst bij Cleerdin & Hamer, als letselschadeadvocaat.

Sigriet heeft inmiddels een zeer ruime ervaring en expertise op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat uitsluitende slachtoffers/benadeelde partijen bij. Het kan dan gaan om o.a. verkeersongevallen, medische fouten, werkgeversaansprakelijkheid, slachtoffers in strafzaken, militairen (PTSS) en diens nabestaanden.

Voor Sigriet staat het belang van het slachtoffer voorop, ze streeft naar de meest optimale oplossing waarbij de benadeelde zoveel als mogelijk teruggebracht wordt in de situatie als voor het ontstaan van het letsel. Hierbij geldt dat de benadeelde in ieder geval financieel volledig gecompenseerd dient te worden, inclusief een passende smartengeldvergoeding. De gang naar de rechter wordt daarbij niet geschuwd. De werkwijze van Sigriet is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. Ze neemt uw zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op herstel met de zekerheid dat uw belangen optimaal behartigd worden.

Talen: Nederlands, Engels, Duits en Fries.mr. Sigriet Jongstra is advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.