mr. Sabine Pijl

mr. Sabine Pijl

Cleerdin & Hamer Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Sabine Pijl is sinds 2014 werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten, waar zij zich volledig toelegt op financieel-economische strafzaken en commune strafzaken. In 2011 is zij als strafrechtadvocaat begonnen gespecialiseerd in het financieel-economisch strafrecht.

Haar praktijk bestaat voornamelijk uit fraude- en ontnemingszaken; daarnaast staat zij cliënten bij die worden verdacht van gewelds- en levensdelicten. Voorts heeft zij ervaring in het voeren van bijzondere raadkamerprocedures, zoals de beklagprocedure tegen (de voortzetting van) inbeslagneming door het Openbaar Ministerie ex art. 552a Sv.

Mr. Pijl heeft Strafrecht en Privaatrecht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ook heeft zij een gedeelte van haar studie gevolgd aan de Universidad Autónoma te Madrid. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. Naast Nederlands spreekt zij vloeiend Spaans.mr. Sabine Pijl is advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.