mr. Cihan Sesver

mr. Cihan Sesver

Cliq Advocaten

alkmaar

Over de advocaat

Cihan Sesver is sinds 2004 advocaat. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Nadat zij bij verschillende kantoren heeft gewerkt in Amsterdam en Alkmaar, is zij in 2015 haar eigen kantoor gestart in Purmerend. Op 1 januari 2022 heeft zij samen met Lique van der Leer Cliq advocaten opgericht.

“Als advocaat houd ik mij inmiddels 17 jaar bezig met arbeidsrecht. Ik sta zowel werkgevers als werknemers bij. Daardoor kan ik een zaak vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Ik vind het belangrijk om samen met de klant te zoeken naar de beste oplossing. Dat kan een advies zijn over arbeidsvoorwaarden, een geplande reorganisatie, of het op gang helpen van een vastgelopen arbeidsongeschiktheidstraject. Wat mij aantrekt in het arbeidsrecht is de snelheid waarmee je zaken kunt oplossen. Daarna kan iedereen weer verder met datgene waar hij goed in is. Maar als het niet lukt om in overleg tot een oplossing te komen, leggen we de zaak voor aan de rechter. Je zaak bepleiten in de rechtszaal is een van de mooiste kanten van het advocatenvak.”mr. Cihan Sesver is advocaat bij Cliq Advocaten in alkmaar en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.