mr. Lique van der Leer

mr. Lique van der Leer

Cliq Advocaten

alkmaar

Over de advocaat

Lique van der Leer is advocaat sinds 2007 en medeoprichter van Cliq advocaten. Lique is gespecialiseerd in contractenrecht en procesrecht. Zij staat ondernemers bij in allerlei verschillende soorten handelsgeschillen. Door haar klanten wordt Lique gewaardeerd om haar gedrevenheid, eerlijkheid en humor. Haar vak is Lique dierbaar en neemt zij heel serieus. Zichzelf gelukkig een stuk minder.

Bij Lique zit je goed voor geschillen over commerciële contracten. Als procestijger kent zij alle ins en outs van procederen. Lique procedeert veel en graag, maar alleen als dat in jouw belang is. Met evenveel gemak zet Lique haar skills als onderhandelaar efficiënt voor je in. Een uitkomst waar jij blij van wordt; dat is de inzet. De weg daarnaar toe bepalen jullie samen. Lique heeft het vak grondig geleerd bij een gerenommeerd kantoor in Haarlem. De postdoctorale opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren heeft zij cum laude afgerond. Jaarlijks volgt zij cursussen om haar kennis actueel te houden. Ook schrijft zij blogs op haar vakgebied. Voor Lique leuk om te schrijven, hopelijk voor jou leuk om te lezen.

Talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans (basisvaardigheden).mr. Lique van der Leer is advocaat bij Cliq Advocaten in alkmaar en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.