Kwaliteits Advocatuur Groenekan

Kwaliteits Advocatuur

Groenekan

Over het kantoor

KwaliteitsAdvocatuur is een nieuw initiatief van mr. R.P. de Boer, voortgekomen uit bijna 25 jaar ervaring in de advocatuur en een persoonlijke visie op het vak en de beroepsuitoefening.

 

Het kantoor staat voor helderheid, deskundigheid en een praktische, to-the-point, aanpak. Zowel in advisering van bedrijven als in adviezen voor particulieren. Daarbij worden concurrerende tarieven gehanteerd; het uurtarief voor bedrijven ligt 25% lager dan het landelijk gemiddelde uurtarief, volgens het Financieel Dagblad, van advocaten. Voor particulieren wordt een nog lager uurtarief gehanteerd, ter compensatie van de BTW-opslag.Het kantoor richt zich specialistisch op ondernemingsrecht, bedrijfsruimte huurrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, onroerend goed recht en contractenrecht (waaronder algemene voorwaarden) De clientèle wordt gevormd door het midden- en kleinbedrijf, daaronder begrepen vennootschappen onder firma, ZZP-ers, stichtingen en verenigingen. Indien nodig werken wij ad hoc samen met andere professionals, zoals notarissen en accountants.
Kwaliteits Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 190 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 190 advocaten en meer dan 62 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.