mr. Hanke van Drenth

mr. Hanke van Drenth

De Brouwer Advocaten

Rotterdam

Over de advocaat

Hanke is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en arbeidsrecht en is naast advocaat ook werkzaam als mediator. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), staat ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en neem deel aan de verwijzingsvoorziening ‘mediation naast rechtspraak’.

Hanke heeft jarenlange ervaring met complexe procedures en mediation-trajecten. Procedures en het zijn van advocaat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het voeren van procedures is in sommige gevallen ook nodig. Echtscheidingen, problemen met zorgregelingen, discussie over alimentaties en andere zaken hebben automatisch een grote impact op uw leven en het leven van kinderen. Een procedure moet daarom goed en alleen als nodig worden ingezet.

Als advocaat en mediator heb je een grote en belangrijke rol in de wijze waarop mensen hun problemen bespreekbaar maken en oplossen. Humor, flexibiliteit en een hoge mate van veiligheid staan hoog in het vaandel. Hanke zal u adequaat helpen met uw probleem en werkt samen met u aan een duurzame oplossing. Dat kan samen in mediation en anders bij de rechter. Soms is mediation immers niet zaligmakend en dient een derde de knoop door te hakken.

Bent u op zoek naar een betrokken en gedreven advocaat en/ of mediator, die weet waar hij het over heeft? Dan bent u bij Hanke van Drenth aan het juiste adres.mr. Hanke van Drenth is advocaat bij De Brouwer Advocaten in Rotterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.