De Haan strafrechtadvocaten Groningen

De Haan strafrechtadvocaten

Groningen

Over het kantoor

“Het strafrecht is voor ons vertrouwd terrein en daarom bent u bij ons verzekerd van deskundig advies en bijstand!”

Het zal u maar overkomen: vroeg in de ochtend wordt u door de politie meegenomen naar het politiebureau. U hoort dat u verdacht wordt van een misdrijf en dat u in elk geval nog een aantal dagen blijft vast zitten. Op dat moment is alles onzeker voor u. U vraagt zich af wat er verder gaat gebeuren en wat de gevolgen kunnen zijn. Het is dan van groot belang om snel een deskundige advocaat in te schakelen. De strafrechtadvocaten van De Haan hebben de ervaring en kennis om u goed met raad en daad bij te staan! Bijstand van een strafrechtadvocaat Contact met politie of justitie komt vaak onverwachts en het kan sneller gebeuren dan u wellicht denkt. Denk bij voorbeeld aan de inname van uw rijbewijs door de politie omdat u te hard heeft gereden. Ook wanneer u niet op het politiebureau vast zit, is het zaak dat u tijdig advies inwint bij een advocaat die op de hoogte is van de spelregels van het strafrecht. Met hem of haar kunt u de zaak van A tot en met Z in alle vertrouwelijkheid bespreken. Ook zal de advocaat u bijstaan in de contacten met justitie. Onze advocaten trachten vaak al voordat het eigenlijke strafproces is begonnen in overleg met justitie de vervelende gevolgen voor u te beperken. Bij voorbeeld door een transactie of een sepot te bepleiten bij de officier van justitie. Mocht u toch voor de rechter moeten verschijnen, dan staan wij u uiteraard op de zitting bij. Wij behandelen allerlei soorten strafzaken zoals: - Rijden onder invloed - Winkeldiefstallen, Maar ook in juridisch opzicht complexere en zwaardere zaken zoals: - Grootschalige fraude, - Zedenzaken, - Moordzaken. Ook economische delicten (zoals overtreding van de milieuwetgeving of het vuurwerkbesluit) worden door ons behandeld, evenals zaken in hoger beroep en in cassatie bij de Hoge Raad. Strafrechtspecialisten Onze advocaten zijn in het strafrecht gespecialiseerd en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten, dé specialistenvereniging van strafrechtadvocaten. Het strafrecht is voor ons vertrouwd terrein en daarom bent u bij ons verzekerd van deskundig advies en bijstand!


De Haan strafrechtadvocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.