mr. Cees Eenhoorn

mr. Cees Eenhoorn

De Haan strafrechtadvocaten

groningen

Over de advocaat

Cees Eenhoorn is advocaat sinds 1982 en partner van kantoor. De laatste 25 jaar heeft hij zich volledig gespecialiseerd in het strafrecht. Hij is officieel erkend strafrechtspecialist,  lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en als docent Straf- en Strafprocesrecht verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten.

In de loop der jaren heeft Cees ruime ervaring opgedaan in grote en geruchtmakende zaken. Zo was hij onder meer de raadsman van de verdachten in de geruchtmakende zaken van de moord/doodslag op Anne de Ruyter de Wildt, Shirley Hereijgers en Suzanne Martens.

Cees staat regelmatig cliënten bij in grote milieu- en fraude zaken en heeft dan ook op deze gebieden de nodige expertise in huis.

Cees is thuis in alle gebieden van het strafrecht zoals:

 • diefstal,
 • inbraak,
 • heling,
 • geweldsmisdrijven,
 • valsheid in geschrift, maar ook
 • Opiumwetzaken – hennep & harddrugs -,
 • verkeerszaken  en
 • economische delicten door particulieren en bedrijven.

Ook staat Cees minderjarige cliënten bij die verdachte zijn in een strafzaak.

Cees maakt deel uit van de sectie “Strafrecht” van De Haan Advocaten & Notarissen.mr. Cees Eenhoorn is advocaat bij De Haan strafrechtadvocaten in Groningen.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.