mr. Peter-Paul Bruens

mr. Peter-Paul Bruens

De Haan Advocaten

groningen

Over de advocaat

Peter-Paul is na zijn studie rechten in Leiden in op 1 januari 2000 als advocaat in dienst getreden bij De Braauw Blackstone Westbroek Advocaten en heeft gewerkt in de algemene procespraktijk en in de internationale financieringspraktijk.

Sinds 2003 is Peter-Paul verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen in Groningen, vanaf 2009 als partner. Peter-Paul is gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en het Contractenrecht.

Hij adviseert zijn cliënten en staat deze bij in procedures. Veel voorkomende kwesties in de praktijk van Peter-Paul zijn overnames, het opzetten van samenwerkingsverbanden en ontvlechtingen / geschillen tussen aandeelhouders. Daarbij is het door Peter-Paul gehanteerde motto dat een goed opgesteld contract een hoop kosten in de toekomst kan voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Indien noodzakelijk wordt er natuurlijk wel geprocedeerd. Daarbij worden ook rechtsmaatregelen als beslag niet geschuwd.

Peter-Paul heeft de Grotius specialisatieopleiding Corporate Structures gevolgd en adviseert en procedeert in het Nederlands en Engels.

Peter-Paul is lid van de:

 • Ronde Tafel 34 te Groningen
 • Commerciële Club Groningen
 • Vereniging voor Corporate Litigation.

Peter Paul maakt deel uit van de sectie “Ondernemingsrecht” van De Haan Advocaten & Notarissen.mr. Peter-Paul Bruens is advocaat bij De Haan Advocaten in Groningen.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.