mr. Henderi Lenting

mr. Henderi Lenting

De Haan Advocaten

groningen

Over de advocaat

Henderi is in 2011 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen zijn studierichting Nederlands recht heeft hij zich gespecialiseerd in het privaatrecht en het staats- en bestuursrecht. Tijdens zijn studie heeft Henderi een deel van het Honours-program gevolgd en was hij een jaar voorzitter van zijn studentenvereniging.

Na zijn studie is Henderi in dienst getreden bij een gerenommeerd advocatenkantoor in het oosten van het land. Hij was daar werkzaam op één van de grootste schadesecties van Nederland en stond cliënten bij in het aansprakelijkheids-, schade- en verzekeringsrecht.

Na het voltooien van de Beroepsopleiding Advocatuur is Henderi in 2014 in dienst getreden bij De Haan advocaten & notarissen in Groningen, waar hij deel uitmaakt van de secties “Algemeen Civiel” en “Vastgoed”. Op deze secties beslaan zijn werkzaamheden het algemene civiele recht (o.a. aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht). Het komende jaar zal Henderi zich verder specialiseren in het vastgoedrecht.

Omdat Henderi heeft ervaren dat cliënten vaak meer gebaat zijn bij een goede regeling dan bij een lange procedure, kenmerkt zijn aanpak zich door een pragmatische en oplossingsgerichte benadering. Daarbij zal Henderi proberen om snel door te dringen tot de kern van het geschil. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn, dan zal Henderi de belangen van zijn cliënten op daadkrachtige en verantwoordelijke wijze verdedigen.

Henderi is lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap en van Young InSurance Nederland.

In zijn vrije tijd is Henderi een fervent sportliefhebber en heeft hij een brede belangstelling voor politiek en geschiedenis.mr. Henderi Lenting is advocaat bij De Haan Advocaten in Groningen.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.