mr. Kornelis de Vries

mr. Kornelis de Vries

De Haan Advocaten

leeuwarden

Over de advocaat

In 2006 heeft Kornelis zijn studie Nederlands Recht (afstudeerrichtingen bedrijfsrecht en privaatrecht) afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen, om aansluitend in dienst te treden bij de Groningse vestiging van Trip Advocaten & Notarissen.

In 2007 haalde hij zijn tweede master in het recht, door met succes de Hanze Law School/Law in Europe af te ronden, een studie gericht op rechtsvergelijking en ‘international business law’.

In zijn Trip-jaren is Kornelis verbonden geweest aan de secties arbeidsrecht en ondernemingsrecht en uitgegroeid tot een ervaren advocaat en specialist op alle juridische facetten van arbeid en recht.

Sinds 2015 is Kornelis teruggekeerd naar zijn Friese ‘roots’ en begonnen op de Leeuwarder vestiging van De Haan Advocaten & Notarissen als advocaat arbeidsrecht. Als empathische, gedreven en nieuwsgierige advocaat onderzoekt hij samen met zowel werkgevers als werknemers de mogelijkheden die het arbeidsrecht en het nieuwe ontslagrecht biedt.

Kornelis heeft in 2010 cum laude de specialisatieopleiding Groninger Leergang Arbeidsrecht afgerond. Door het volgen van deze opleiding en zijn jarenlange ervaring in het arbeidsrecht mag hij zich lid noemen van de landelijke beroepsspecialistenvereniging VAAN (Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland).

Kornelis maakt deel uit van de secties Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht van De Haan Advocaten & Notarissen.mr. Kornelis de Vries is advocaat bij De Haan Advocaten in Leeuwarden.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.