mr. Anne-Henk van der Wal

mr. Anne-Henk van der Wal

De Haan Advocaten

leeuwarden

Over de advocaat

Na zijn studie rechten te Groningen vervulde Anne-Henk van der Wal diverse overheidsfuncties. Na vervolgens 5 jaar verbonden te zijn geweest aan een ander advocatenkantoor, is hij sinds 1999 werkzaam voor De Haan Advocaten & Notarissen. Anne-Henk is in 2002 partner geworden van kantoor.

Anne-Henk is gespecialiseerd in het vastgoedrecht (o.a. koop/verkoop, huur, erfdienstbaarheden). Binnen het vastgoedrecht heeft hij nog bijzondere aandacht voor het agrarisch recht (pacht en ruilverkaveling) en het (ruimtelijk) bestuursrecht. In 2008 rondde Anne-Henk de Grotius specialisatieopleiding Vastgoed af.

Tot zijn klantenkring behoren:

 • gemeenten,
 • makelaarskantoren,
 • vastgoedpartijen,
 • agrarische bedrijven en
 • winkelbedrijven.

Anne-Henk procedeert graag, echter zonder uit het oog te verliezen dat een minnelijke regeling soms de voorkeur verdient.

Bestuurlijke ervaring deed hij op als bestuurslid van IJshockeyclub Formido Flyers te Heerenveen.

Anne-Henk is nog actief in de volgende nevenfuncties:

 • lid van de commissie Bestuursrecht van de Orde van Advocaten in het Arrondissement Leeuwarden
 • secretaris van “Lyts Klein Thialf” te Heerenveen
 • voorzitter van de tuchtcommissie van IJshockeyclub “Flyers” te Heerenveen

Tevens is hij actief lid van de Vereniging van Agrarisch recht en van de Vereniging van Vastgoedjuristen.

Anne-Henk maakt deel uit van de sectie “Vastgoed” en is voorzitter van de sectie “Bestuursrecht” van De Haan Advocaten & Notarissen.



mr. Anne-Henk van der Wal is advocaat bij De Haan Advocaten in Leeuwarden.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.