mr. Arnold Appelman

mr. Arnold Appelman

De Haan Advocaten

zwolle

Over de advocaat

Na zijn studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de University of Sydney is Arnold Appelman in 2005 begonnen in de advocatuur. Hij is begin 2006 in Zwolle als advocaat beëdigd, waarna hij in 2008 de overstap heeft gemaakt naar De Haan Advocaten & Notarissen.

Arnold is gespecialiseerd in (Europees) Mededingings- en Aanbestedingsrecht en Staatssteunrecht. Arnold adviseert decentrale overheden, sociale werkplaatsen, onderwijsinstellingen, brancheverenigingen, ondernemersverenigingen en ondernemingen over de toepassing van deze regels. In zijn advisering zoekt Arnold altijd naar de meest praktische oplossingen die recht doen aan de belangen van zijn cliënten. Hierbij denkt Arnold altijd in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.

Arnold geeft met regelmaat lezingen en workshops op het gebied van het mededingingsrecht en het aanbestedingsrecht. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op congressen en beurzen. In zijn vrije tijd is Arnold een fervent waterpoloër en zeiler.

Arnold is begin 2011 gestart met de Grotius-opleiding Europees & Nationaal aanbestedingsrecht.

Tevens is hij actief lid van de:

 • Vereniging voor Mededingingsrecht
 • Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht
 • VvM Jong.

Arnold maakt deel uit van de secties “Mededingings- & Aanbestedingsrecht” van De Haan Advocaten & Notarissen.mr. Arnold Appelman is advocaat bij De Haan Advocaten in Zwolle.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.