mr. Erwin Reitsma

mr. Erwin Reitsma

De Ring Advocaten

Vught

Over de advocaat

Voor mijn overstap naar de advocatuur in 2000 was ik werkzaam in de accountancy (MKB) en als instellingsdirecteur bij het Ministerie van Justitie. Vanaf 2003 werk ik zelfstandig als advocaat en in 2017 heb ik dit kantoor opgericht.

Mijn cliënten zijn ondernemers en particulieren. Ik adviseer en procedeer op het gebied van erfrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en handelsrecht.

Aangezien er in de afgelopen jaren een steeds grotere vraag naar mijn ondersteuning op het gebied van erfrecht is ontstaan, heb ik besloten mij toe te gaan leggen op de specialisatieleergang Erfrecht. Ik heb die leergang in juli 2019 succesvol afgesloten met het oordeel Cum Laude. Inmiddels ben ik ook lid van een specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten, namelijk de “Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland” (VEAN).

Naast de hierboven genoemde rechtsgebieden ben ik bij uitstek thuis in het ambtenarenrecht. Er zijn heel veel ambtenaren in Nederland werkzaam voor het Rijk (bijvoorbeeld bij DJI, Politie, IND, DTV) , Provincie en Gemeenten. Op dit specifieke gebied adviseer en procedeer ik zowel voor overheden als voor ambtenaren.

Mijn motto is: voorkomen is beter dan genezen.Procederen is helaas niet goedkoop. Dus als een rechtzaak kan worden vermeden met een goed contract of gewoon een goed gesprek, dan heeft dat mijn voorkeur. Maar soms kan het niet anders en moet er toch geprocedeerd worden. En dan ga ik er voor!

U krijgt van mij een goed advies, op voorhand een duidelijke inschatting van de zaak. De kosten en baten bespreken wij vooraf. Open en eerlijk.mr. Erwin Reitsma is advocaat bij De Ring Advocaten in Vught en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 336 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 336 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.