De Rooij-Van Wijk Advocaten Eindhoven

De Rooij-Van Wijk Advocaten

Eindhoven

Over het kantoor

Onze strafrechtadvocaten beoordelen uw strafzaak snel, efficiënt en deskundig. Vaak is het verstandig een kosteloos gesprek met ons te hebben voordat u als verdachte gehoord gaat worden door de politie.

Als u in voorarrest zit, of daarin terecht dreigt te komen, begeleiden wij dat. Indien mogelijk stellen wij snel een procedure in om uw voorarrest te beëindigen. Als dit mogelijk is proberen wij voor u een strafzitting te voorkomen door het laten betalen van een transactie (boete).

Als het tot een zitting komt bekijken wij of een nader onderzoek geboden is, zoals het horen van getuigen en/of deskundigen. Wij beschikken hiervoor over een netwerk van deskundigen.

Ons kantoor is gestart in 2002 onder de naam De Rooij Bos Advocaten. Vanaf juni 2009 zijn we verder gegaan als De Rooij Van Wijk Advocaten. Sinds de oprichting zijn we actief in Eindhoven en we hebben ook een vestiging in Helmond die op afspraak te bezoeken is.

Kernwoorden zijn informeel, laagdrempelig en een ontspannen sfeer.

Wij doen alle soorten strafzaken, tot onze specialisme behoren: drugs, fraude, witwassen en levensdelicten.. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging.

Zoekt u een strafrechtadvocaat in Eindhoven of Helmond, neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.


De Rooij-Van Wijk Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.