DeN Advocaten Badhoevedorp

DeN Advocaten

Badhoevedorp

Over het kantoor

DeN Advocaten is een creatief en innovatief kantoor. Wij bundelen onze diepgewortelde kennis en ervaring om uw doelen te realiseren. Wij adviseren u op een effectieve en persoonlijke wijze, waarbij uw belangen op de eerste plaats staan. U kunt van ons vindingrijke en praktische oplossingen verwachten. Wij streven ernaar om u met onze dienstverlening naar volle tevredenheid terzijde te staan. U zult merken dat wij ingewikkelde juridische problemen tot eenvoudige proporties kunnen terugbrengen. 

 

DeN Advocaten is een creatief en innovatief kantoor. Wij bundelen onze diepgewortelde kennis en ervaring om uw doelen te realiseren. Wij adviseren u op een effectieve en persoonlijke wijze, waarbij uw belangen op de eerste plaats staan. U kunt van ons vindingrijke en praktische oplossingen verwachten. Wij streven ernaar om u met onze dienstverlening naar volle tevredenheid terzijde te staan. U zult merken dat wij ingewikkelde juridische problemen tot eenvoudige proporties kunnen terugbrengen.  Wij adviseren ondernemingen, zorginstellingen, culturele instellingen en particulieren tegen aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de aard en het belang van de zaak, spreken wij een honorarium af op basis van een uurtarief of een vaste prijs. Neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u een goed voorstel kunnen doen.  Ons kantoor is gespecialiseerd in het civiele recht, met als aandachtspunten het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Voor andere rechtsgebieden en disciplines hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd, zodat onze cliënten verzekerd zijn van advies op alle denkbare rechtsgebieden. Wij maken geen gebruik van een derdengeldenrekening, zodat een eventuele betaling niet via ons verloopt, maar rechtstreeks aan de gerechtigde partij wordt gedaan. 


DeN Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.