Mr. Erik Doornbos

Mr. Erik Doornbos

DeN Advocaten

Badhoevedorp

Over de advocaat

Erik is sinds 2004 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in met name het arbeidsrecht, ondernemings- en vastgoedrecht.

Op deze vlakken kan hij zowel MKB-ondernemingen als particulieren tot zijn klantenkring rekenen. In de afgelopen jaren heeft Erik bijzonder veel proceservaring opgedaan, zodat hij alle klappen van de zweep op dit terrein goed kent. Bij voorkeur worden geschillen opgelost via een voor de client gunstige regeling, maar een procedure wordt door Erik zeker niet geschuwd. Van Erik kunt u heldere communicatie verwachten. Hij zal u niet opschepen met ingewikkeld juridisch jargon, maar geeft klip en klaar weer hoe een zaak in elkaar steekt. No nonsense. 

Naast het zijn van advocaat is Erik een enthousiast sportman. Als triathleet behoort hij tot de Nederlandse top, met onder meer een derde plaats op het Nederlands Kampioenschap Triathlon in 2018, alsmede een deelname aan het Wereldkampioenschap Ironman op Hawaii. Het doorzettingsvermogen wat hierbij komt kijken zal u zeker ook terugzien in zijn werk voor u als raadsman.Mr. Erik Doornbos is advocaat bij DeN Advocaten in Badhoevedorp en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.