Mr. Thuy Nguyen

Mr. Thuy Nguyen

DeN Advocaten

Badhoevedorp

Over de advocaat

Thuy is sinds 2001 advocaat en heeft zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht, met een accent op de zorgsector.

Met haar overtuigingskracht en enthousiasme verwezenlijkt zij de doelen van haar cliënt. Daarbij zal zij niet terugdeinzen bij tegenslag. Als het moeilijk wordt, is dat een extra motivatie om naar een creatieve oplossing te zoeken. 

Thuy heeft voor grote commerciële kantoren gewerkt, maar is ook werkzaam geweest in de sociale advocatuur. Hierdoor heeft zij zowel werkgevers als werknemers bijgestaan. Zij rekent zorg-, culturele instellingen, ondernemingen en particulieren tot haar cliënten. Thuy kent dus beide kanten van de medaille. Vanwege het complete overzicht, kan zij een realistisch beeld schetsen van alle mogelijkheden. Haar cliënten weten waar zij aan toe zijn. 

Thuy’s adviezen zijn juridisch doordacht, maar worden praktisch en begrijpelijk gepresenteerd. Haar cliënten hoeven zich niet druk te maken over de ingewikkelde juridische vraagstukken. Thuy ‘ontzorgt’. Elke cliënt, die zij bijstaat en elke zaak, die zij aanneemt, is even belangrijk. 

Thuy streeft naar een minnelijke oplossing. Die is het minst kostbaar en leidt tot een definitief en bevredigend resultaat. Daarbij komen haar uitstekende onderhandelingskwaliteiten goed van pas. Thuy heeft een scherpe blik op de haalbaarheid van een zaak en weet wat partijen beweegt. Hierdoor kan zij het maximale uit een onderhandeling halen. Indien nodig, zal zij ook met volle overtuiging in rechte voor de belangen van haar cliënt opkomen. 

Thuy heeft de specialisatieopleiding Grotius afgerond en is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Zij geeft ook (in-house) cursussen en denkt mee over beleidsmatige vraagstukken. In Thuy zult u een deskundige, effectieve en betrokken advocaat vinden, die het vertrouwen van haar cliënt waardig wil zijn. Mr. Thuy Nguyen is advocaat bij DeN Advocaten in Badhoevedorp en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.