STV Mahieu Advocaten en Mediators

STV Mahieu Advocaten en Mediators

Den Haag

Over het kantoor

STV Mahieu advocaten en mediators levert juridische diensten op diverse rechtsgebieden aan zowel ondernemingen, publieke organisaties, MKB-bedrijven en non-profit organisaties, als ook aan particulieren, zowel in de adviserende sfeer als in procedures.

STV Mahieu advocaten en mediators streeft er naar middels gespecialiseerde advocaten op pragmatische wijze tot de best mogelijke oplossing voor uw (juridisch) probleem te komen op een breed scala aan rechtsgebieden, waaronder zowel de veel voorkomende rechtsgebieden voor de ondernemer (contracten, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, insolventierecht et cetera) als ook voor de particulier (het familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatie, etc., arbeidsrecht, sociale voorzieningen, letselschaderecht, huurrecht, etc.).

STV Mahieu Advocaten en Mediators is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk .

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.