Fiévez Advocaten

Deventer

Over het kantoor

Wij zijn een no-nonsense kantoor en staan voor kwaliteit, betrokkenheid, slagvaardigheid en inzet.

Fiévez Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor dat deelneemt aan het Omnius Advocatennetwerk. Ons kantoor is ontstaan aan het begin van 1900 en heeft zijn wortels in Deventer. Wij zijn daarmee het oudste advocatenkantoor van de stad.

Fiévez Advocaten is zich altijd bewust geweest van de veranderende behoeftes bij onze cliënten op het gebied van juridische dienstverlening. Wij begonnen als eerste in onze regio met de juridische scan: het doorlichten van de bedrijven van onze cliënten, waarbij onder andere arbeids-, huur- en leasecontracten evenals Algemene Voorwaarden worden beoordeeld op functionaliteit, up to date zijn en uiteraard juridische waterdichtheid.

Zelfstandige advocaten

Wij zijn een kantoor met acht zelfstandig werkzame advocaten die ondersteund worden door een team van zes juridische secretaresses. In dit team staan kwaliteit, accuratesse en snel handelen voorop. Op ieder moment zijn wij door onze flexibiliteit in staat spoedopdrachten tot tevredenheid van onze cliënten uit te voeren.

Kennis en oplossingen

Wij zijn voortdurend bezig onze kennis te verdiepen en volgen de laatste juridische ontwikkelingen op de voet. Dit doen wij zonder ons gezond verstand te verliezen. Wij zetten onze kennis primair in om een werkbare oplossing tussen strijdende partijen te vinden. Dit zonder afbreuk te doen aan de rechten van onze cliënt. Komt het tot een procedure dan staan wij u kundig terzijde.

Wij zijn een no-nonsense kantoor en staan voor kwaliteit, betrokkenheid, slagvaardigheid en inzet.

Fiévez Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 749 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de - soms nog ouderwetse - juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten