Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Enschede

Over het kantoor

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede is een daadkrachtig en ondernemend advocatenkantoor met een sterke regionale positie in Twente en Overijssel. Onze advocaten houden zich bezig met juridische dienstverlening (zowel procesvoering als advieswerkzaamheden). De nadruk ligt op de zakelijke dienstverlening in Nederland en Duitsland. Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte biedt kwaliteit, creativiteit en slagvaardigheid tegen een gepast tarief. Wij werken snel en klantgericht, waarbij het persoonlijk contact met de cliënt centraal staat. Al meer dan 35 jaar is de dienstverlening bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte grensoverschrijdend en dan met name op Duitsland gericht.

Elke advocaat bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte heeft één of meerdere rechtsgebieden waarin hij/zij gespecialiseerd is, zodat op velerlei gebieden geadviseerd kan worden. Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte heeft in tegenstelling tot andere advocatenkantoren geen german desk, maar is een volledig Nederlands-Duits advocatenkantoor, waar Nederlandse advocaten en Duitse Rechtsanwälte werkzaam zijn, die ook in de Nederlandse taal communiceren en adviseren en indien nodig in heel Duitsland kunnen procederen. Niet alleen in Enschede, maar ook in Frankfurt, Amsterdam, Hamburg en Rotterdam weten we de weg naar een klinkend resultaat. Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte staat voor uw zaak. Wij maken er een punt van om snel, accuraat en adequaat uw belangen te behartigen. Vandaar ook de punt centraal in ons logo.


Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.