mr. D.A. Klüsener

mr. D.A. Klüsener

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Enschede

Over de advocaat

Mr. Doris Klüsener is sinds 1998 advocaat in Duitsland en Nederland. Zij werkt in Enschede. Vanwege haar achtergrond, en haar tweetaligheid, is zij uitstekend in staat om ondernemers en bedrijven bij te staan in grensoverschrijdende geschillen in Nederland en Duitsland.

Advocaat Doris Klüsener is gespecialiseerd in Duits-Nederlands recht en zij heeft veel ervaring met het handels- en vennootschapsrecht. Zo adviseert zij bedrijven en ondernemers bij fusies en overnames, geschillen tussen aandeelhouders en de herstructurering van een bedrijf.

Daarnaast houdt advocaat Klüsener zich bezig met de grensoverschrijdende afwikkeling van letselschade en met incasso en tenuitvoerlegging over de grens. Ze is een daadkrachtige en ondernemende advocaat en zij biedt de cliënt kwaliteit, creativiteit en slagvaardigheid. Bij haar bent u verzekerd van expertise op het gebied van Duits-Nederlands recht.

Wilt u dat advocaat Doris Klüsener uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. D.A. Klüsener is advocaat bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.