mr. G.A.G. Warfman

mr. G.A.G. Warfman

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Enschede

Over de advocaat

Mr. Ingrid Warfman is advocaat sinds 1994, zij werkt in Enschede. Bijzonder aan haar is dat zij ondernemingen ook adviseert en begeleidt bij grensoverschrijdend zaken doen in Duitsland.

Advocaat Ingrid Warfman staat ondernemer bij tijdens (grensoverschrijdende) zaken op het gebied van het arbeidsrecht en het huurrecht. Voor alle vragen die gaan over deze onderwerpen kunt u bij haar terecht. Dat kan gaan om de situatie waarin er onenigheid is met een medewerker of een medewerker is langdurig ziek. Maar u kunt ook denken aan vragen over ZZP’ers, sociale zekerheid, privacy, reorganisaties, sociale plannen, cao’s, overgang van onderneming en Europese regelgeving.

Daarnaast staat zij u bij als er problemen zijn met de huur of verhuur van een bedrijfsruimte. Dit kan gaan om overlast veroorzakende huurders, slecht betalende huurders, gedragsaanwijzingen, ontruimingen, gebreken, renovatie-trajecten, sociale plannen, privacy, huurprijswijzigingen en kwalificatievraagstukken 290 en 230-a bedrijfsruimte.

Kenmerkend aan advocaat Warfman is dat zij ernaar streeft om een oplossing te vinden zonder tussenkomst van de rechter. Mocht dit niet lukken, dan procedeert zij. Zij biedt kwaliteit, creativiteit en slagvaardigheid en ze werkt snel en klantgericht. Het persoonlijk contact met de cliënt staat daarbij centraal. Advocaat Ingrid Warfman werkt nauwgezet, ze is loyaal en betrokken met oog voor de belangen van haar cliënten en de praktijk.

Wilt u dat advocaat Ingrid Warfman uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. G.A.G. Warfman is advocaat bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.