Mathijs Oudman

Mathijs Oudman

DOP advocaten

Sneek

Over de advocaat

Mathijs is medeoprichter van het kantoor Douma, Oudman & Poiesz advocaten: oftewel DOP advocaten.

Zo’n 15 jaar is hij werkzaam geweest als advocaat bij een middelgroot Noord-Nederlands advocatenkantoor. Mathijs heeft de met succes de specialisatieopleidingen ‘Onroerend Goedrecht’ en de ‘leergang Insolventierecht’ afgerond aan de Grotius Academie respectievelijk de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR-A) en de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ).

Regelmatig wordt Mathijs benoemt door de rechtbank als curator in faillissementen. Mathijs is door zijn gecombineerde vakkennis helemaal thuis in de vastgoed-, faillissement-, en ondernemingsrecht praktijk. Mathijs houdt zich daarnaast regelmatig bezig met incasso’s.

Mathijs zegt waar het op staat, zoekt actief met de cliënt naar oplossingen en schuwt, indien dat in het belang van cliënt is, een procedure niet.

Talen: Nederlands, Engels en DuitsMathijs Oudman is advocaat bij DOP advocaten in Sneek en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 292 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 292 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.