Drechtsteden Advocaten B.V. Sliedrecht

Drechtsteden Advocaten B.V.

Sliedrecht

Over het kantoor

Bij Drechtsteden Advocaten kun je altijd rekenen op een eerlijk en volledig advies. We gaan verder dan alleen het beoordelen van de proceskansen. Natuurlijk geven we jou inzicht in de haalbaarheid van een procedure, maar we adviseren ook over de mogelijkheid van een andere (praktischere) oplossing in jouw specifieke situatie.

Onze ruime ervaring stelt ons in staat om jou goed te begeleiden. We kunnen je bijstaan in een procedure, maar ook voorzien van een goed advies. Onze insteek is te kijken naar alle mogelijke oplossingen, maar de gang naar de rechter gaan we zeker niet uit de weg. Uiteindelijk staat jouw belang voorop en gaat het erom dat het geschil linksom of rechtsom wordt opgelost. We kunnen het juridische jargon niet altijd omzeilen, maar we zorgen er wel voor dat jij het begrijpt.

Drechtsteden Advocaten biedt ondersteuning aan zowel ondernemers als particulieren op verschillende rechtsgebieden, waaronder personen- en familierecht, erfrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast kunnen wij voor jou het incassotraject uit handen nemen en kun je bij ons ook terecht als je wilt proberen een conflict via mediation op te lossen.

Kortom, bij ons sta je met recht sterk!
Drechtsteden Advocaten B.V. is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.