mr. A. (Anna) van Wijngaarden

mr. A. (Anna) van Wijngaarden

Drechtsteden Advocaten B.V.

Sliedrecht

Over de advocaat

Tijdens haar bachelor Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht (met een specialisatie in het familierecht) aan de Universiteit Utrecht deed mr. A. (Anna) van Wijngaarden al de nodige praktijkervaring op als zaakbehandelaar bij een juridisch adviesbureau voor minder vermogende particulieren en ondernemers en als student-stagiair bij Drechtsteden Advocaten.

Vanwege de gewekte interesse in het vak van advocaat was het een logische stap om haar carrière bij Drechtsteden Advocaten voort te zetten. Sinds zij begin 2020 als advocaat is beëdigd, heeft Anna tal van zakelijke en particuliere cliënten op het gebied personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en contractenrecht bijgestaan. De diversiteit aan zaken en cliënten maakt de praktijk als advocaat bij Drechtsteden Advocaten afwisselend én uitdagend. Anna bijt zich graag helemaal vast in een dossier om voor haar cliënt een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit kan betekenen dat naar de rechter moet worden gestapt, maar in sommige gevallen is een cliënt juist gebaat bij een minnelijke regeling met de andere partij buiten de rechter om.

Het recht is een puzzel, waarbij Anna voor haar cliënt de beste oplossing zoekt. Daarbij zorgt zij ervoor dat het juridisch jargon begrijpelijk blijft, zodat de cliënt altijd weet waar hij of zij aan toe is.mr. A. (Anna) van Wijngaarden is advocaat bij Drechtsteden Advocaten B.V. in Sliedrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.