mr. M.G.G. (Martijn) de Bruin

mr. M.G.G. (Martijn) de Bruin

Drechtsteden Advocaten B.V.

Sliedrecht

Over de advocaat

Mr. M.G.G. (Martijn) de Bruin stond mede aan de wieg van Drechtsteden Advocaten en heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring als advocaat. Maar ook voordat hij werd beëdigd als advocaat werkte Martijn al een aantal jaren in diverse andere functies bij advocatenkantoren. Hij kent de kneepjes van het vak dus als geen ander.

Martijn staat zowel ondernemers als particulieren bij in uiteenlopende kwesties, waaronder het personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht, maar treedt ook op als gecertificeerd mediator in die gevallen waarin partijen willen proberen om in onderling overleg tot een voor iedereen acceptabele oplossing te komen.

Voor Martijn staat een goed en eerlijk advies en een duidelijke en transparante communicatie centraal. Geen gouden bergen beloven, maar werken aan een oplossing waar de cliënt écht iets aan heeft. Voor Martijn is een gang naar de rechter niet vanzelfsprekend. Als het zo ver komt of moet komen, gaat Martijn tot het uiterste voor zijn cliënt, maar soms kan een cliënt juist sneller én beter geholpen zijn door er in onderling overleg met de andere partij uit te komen. Voor alle gevallen geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Want achter de feiten aanhollen, geeft je geen betere conditie.mr. M.G.G. (Martijn) de Bruin is advocaat bij Drechtsteden Advocaten B.V. in Sliedrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.